Dissabte després del partit del primer equip, es va presentar tota l’estructura del Club Voleibol Roquetes. Més d’un centenar de jugadors que formen part del club roquetenc van anar saltant a la pista, des de l’escola fins al sénior masculí, davant un pavelló ple de gom a gom en el dia de la posada de llarg dels equips roquetencs.

Des dels més petits van tenir el seu protagonisme, passant pels sis equips que actualment té l’entitat del Baix Ebre en competició federada, van anar desfilant un per un sobre la pista del pavelló municipal de Roquetes. Enguany són l’infantil femení, infantil masculí, el cadet femení, el juvenil femení i masculí i el sènior masculí, destacant que aquesta temporada s’estrena a categoria nacional disputant els seus partits a la primera divisió nacional.

Un acte que va comptar amb la presència del regidor d’esports de Roquetes, Iván Garcia.