Un ferit greu és el balanç de la topada que ha produït aquest dijous entre un cotxe i un camió a la C-12, al terme municipal de Benifallet. L’accident de trànsit ha passat a dos quarts de vuit del matí al quilòmetre 36 de l’Eix de l’Ebre, en direcció a Móra d’Ebre, i ha obligat a tallar la via en ambdues direccions perquè el camió hi ha quedat travessat. El ferit en estat greu ha estat traslladat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. En el lloc del sinistre han intervingut tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, ambulàncies del SEM i Mossos d’Esquadra. El tall de carretera ha provocat cues quilomètriques en els dos sentits de circulació. Al voltant de dos quarts de nou del matí s’ha reobert la circulació en aquest punt de la C-12, segons informen els Bombers de la Generalitat.

 

Foto: Vera Llombart/Imagina Ràdio