Al carrer Major de Roquetes s’han instal·lat al voltant de l’arbre situat al costat del Mercat Municipal, tres grans cartells que mostren la nova imatge que servirà per promocionar turísticament el municipi.

El regidor de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, explica que s’han escollit tres imatges per mostrar els elements més representatius que té el municipi per a promocionar Roquetes, el parc Natural dels Ports vist des de l’Observatori de l’Ebre, els barrancs com el de Lloret i les Punyetes de Roquetes.

Les tres imatges van acompanyades del logotip de “Roquetes Turisme”, al qual se li ha afegit la frase “Muntanya, Ciència i Tradició”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.