La Demarcació Terres de l’Ebre organitza per a celebrar el Dia Mundial de la Televisió, el pròxim dia 21 de novembre, una taula rodona amb professionals d’aquest mitjà a les Terres de l’Ebre. La taula rodona començarà a les 19 hores i comptarà amb la participació de Lídia Labernia, de RTVU; Susanna Cases, de Canal Terres de l’Ebre; Gustau Moreno, de Canal 21 Ebre; Víctor Sorribes, corresponsal de TV3, i Jordi Pazos, de TAC12, i durant molt de temps vinculat a la televisió ebrenca, va ser-ne un dels realitzadors pioners d’aquest mitjà a les Terres de l’Ebre. L’acte estarà moderat pel periodista i vocal del Col·legi, Oriol Gracià.

Els tertulians parlaran del passat, present i futur d’aquest mitjà de comunicació de masses des de la perspectiva dels respectius mitjans: tres televisions locals convencionals (Canal 21 Ebre, Canal Terres de l’Ebre i TAC12), una televisió digital (RTVU) i des de la corresponsalia d’una televisió nacional (TV3). Parlaran del naixement d’aquest mitjà, de com ha anat evolucionant al territori, de les dificultats i encerts…

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.