El president de la Comunitat de Regants del Canal de la Dreta de l’Ebre, Manel Masià, ha confirmat aquest dijous que no es presentarà a la reelecció al càrrec que ocupa des de fa 40 anys. Amb 82 anys d’edat, el dirigent dels regants ampostí passarà a ostentar la presidència d’honor d’aquesta entitat que gestiona el regadiu de més de 12.000 hectàrees de les comarques del Baix Ebre i Montsià.

Manel Masià ha confirmat que acaba el mandat en el marc d’una reunió a Amposta de la junta general de Deltamed, l’associació de deltes de la Mediterrània de la qual la Comunitat de Regants de la Dreta n’és membre.

Des dels anys 80, Manel Masià, ha estat reelegit a totes les eleccions a la presidència de la Comunitat de Regants que s’han convocat. De moment, es desconeix quines persones es presentaran a les pròximes eleccions que han de renovar la junta general.