Una topada etre un cotxe i una motocicleta al voltant de les 21.30 hores ha tallat la circulació a l’avinguda Generalitat. L’accident de trànsit ha mobilitzat a dos dotacions dels Bombers de la Generalitat, patrulles de la policia local i ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques. El conductor de la motocicleta, un home veí de Tortosa, ha resultat ferit amb una possible fractura en una cama, i ha estat traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta.

La circulació ha quedat interrompuda momentàniament a l’avinguda de la Generalitat, entre el carrer Rosa Maria Molas i el Carrer Lamote de Grignon.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.