Móra d’Ebre va acollir la penúltima prova del circuit de curses de muntanya ebrenc, el passat cap de setmana, que clourà amb la cursa de Flix d’aquí dos caps de setmana i amb l’entrega de premis que tindrà lloc a Benifallet. Ivan Calvó i Marta Vidal, la cursa del Camí de Sirga que arribava enguany a la desena edició d’aquesta prova.

Ivan Calvó i Marta Vidal van dominar la cursa del Camí de Sirga, penúltima prova del circuit de curses de muntanya de les Terres de l’Ebre, que es va disputar als voltants de l’ermita de Sant Jeroni a Móra d’Ebre en la desena edició d’aquesta cursa.

Van participar prop de 250 atletes entre les quatre modalitats que va proposar la Picossa Trail, organitzadors de la carrera riberenca. El guanyador absolut va emprar dos hores i onze minuts en cobrir els vint-i-un quilòmetres que tenia el circuit. Pau Vila, a més de vuit minuts del guanyador i Aitor Tomàs va completar el podi en categoria masculina. Pel que fa a les dones la vencedora, Marta Vidal, va necessitar dos hores i quaranta-un minuts, mentre en segon i tercer lloc quedaven Eva Cris Llobat i Sandra Vidiella.

Narcís Franch i Gina Brull dominaven la cursa exprés, mentre la categoria júnior va ser dominada per Pau Lleixà i Ana Matamoros. En cadets, Lluc Vallespí i Maria Vives van ser els més ràpids en travessar la línia d’arribada.

Restarà per disputar la cursa de Flix, una cursa que va ser ajornada en el seu dia, amb la segona edició de la Punta de l’Home, que tancarà el circuit ebrenc després de celebrar-se un total de dotze proves enguany que es van iniciar al mes de gener a Benifallet. Clourà el circuit amb l’entrega de premis el proper 29 de novembre al casal popular de Benifallet.