El Handbol Club Perelló va tornar a caure derrotat, aquest cop davant el colíder de la categoria el Handbol la Garriga, en el dia que presentaven els equips de l’entitat. No obstant, la superioritat de les del Vallés no es va traduir al marcador fins a la segona meitat del partit.

Nova derrota del Handbol Club Perelló davant la visita del líder de la categoria el Handbol la Garriga per 29 a 36. En el dia de la presentació dels equips del club perellonenc, es va donar lloc a un partit equilibrat i disputat durant la primera meitat on les ebrenques anaven per davant al marcador fins al final del període quan les visitants van aconseguir donar-li la volta al partit i marxar als vestidors amb un 12 a 14 favorable.

A la segona part les vallesanes van imposar el fet de ser l’equip de la categoria amb un major coeficient golejador, 32,2 gols per partit, i van acabar decidint el matx amb ràpids contracops que els permetien marxar amb els set gols d’avantatge, transformant vint-i-dos dianes en aquest segon període. Les de Vallés són l’únic equip, invicte a la categoria.

Tot i la derrota, complert partit el que van completar les del Baix Ebre que ha de servir d’estímul per mirar de trencar la dinàmica en que es troba l’equip després de sumar dos victòries i quatre derrotes en aquest inici de temporada.

Les perellonenques són desenes classificades amb quatre punts i aquesta setmana vinent afronten la visita a la pista del Molins de Rei, amb un bona oportunitat per sumar una victòria davant un conjunt que no ha sumat fins ara en les cinc jornades que ha disputat fins ara.