Bones notícies per al Club Patí l’Aldea a la Copa Catalana d’Iniciació 2019 de patinatge artístic on la patinadora Judit Ginovart va dominar la Copa Catalana Iniciació amb una puntuació de 32,30 aconseguint així un nou èxit per al patinatge ebrenc i aldeà.

El Pavelló Municipal de Quart (Girona) va acollir la competició dissabte passat en les modalitats individual femení i masculí mixtes de lliure i parelles d’artístic promocional Benjamí, Aleví i Infantil amb la participació de 72 patinadors de les quatre Federacions Territorials.

La resta de campions en les diferents categories van ser: Laia Molino (CPA La Palma) en la disciplina de Copa Catalana Iniciació A amb una puntació de 33; en la Copa Catalana Iniciació Certificat, la victòria va ser per Alexandra Pérez del CP Arenys de Mar, amb una puntuació de 33,90; en la Copa Catalana Iniciació B, Ivet Ferrer del CP Premià es va imposar amb 33,90; en la Copa Catalana Iniciació C,
Noa Ballesteros de l’Agrupació Fornells es va adjudicar la victòria amb 33,80 punts; en la Copa Catalana Parelles Promocionals Benjamí, Enric Cañada i Abril Rodríguez (Foment Cardoní) amb una puntuació de 26,50; en Copa Catalana Parelles Promocionals Aleví, Xavier Cañada i Jana Xandri (Foment Cardoní) van dominar la categoria amb una puntuació total de 31,20; en la Copa Catalana Perelles Promocionals Infantil, David Cerezo i Ona Flores (Foment Cardoní) amb 34,00 punts.