El ballarí i coreògraf, Roberto Olivan, ha estrenat este cap de setmana a Portugal ‘TIMBER’, la seua darrera creació, en col·laboració amb la companyia portuguesa Instavel.

‘TIMBER’ és un espectacle que combina la música de percussió en directe amb el moviment d’una dotzena de ballarins i altres objectes a dalt de l’escenari. L’estrena s’ha fet al Teatro Circo de Braga en el marc de la Mostra Espanya 2019, un programa d’activitats culturals que es desenvolupa en diferents localitats de Portugal i té com a finalitat principal mostrar el dinamisme i la creativitat de les indústries culturals espanyoles en el moment actual.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.