Riuada Ebrenca, en el marc de la iniciativa organitzada per Tsunami Democràtic, ha convocat aquest dissabte a partir de les 17 hores diverses activitats al parc municipal Teodor González de Tortosa amb el lema ‘9N Fem-los reflexionar. Desobeïm la Junta Electoral Central’. Segons ha fet saber a través d’un comunicat publicat al seu canal de Telegram s’han programat diverses activitats culturals, lúdiques i reivindicatives.

Diversos artistes de les Terres de l’Ebre han donat suport a aquesta jornada reivindicativa, entre els quals hi ha la pallassa Pepa Plana i els cantants Cesk Freixas i Josep Bordes del grup Pepet i Marieta.

 

 

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.