A punt a finalitzar la campanya, els socialistes ebrencs han tret pit per l’ alliberament, a partir de l’1 de gener de 2020,  dels peatges de l’AP-7 en el tram comprès entre Alacant i Tarragona. El Ministeri de Foment assumirà els costos de manteniment, que ascendiran a gairebé 27 milions d’euros anuals.

El Ministeri de Foment ha licitat un contracte de serveis per a l’execució de diverses operacions de conservació i explotació en carreteres de l’Estat en un sector de Tarragona, amb un pressupost de 12.550.000 d’euros. Este contracte afecta el tram de l’autopista que revertirà a l’Estat el pròxim 1 de gener de 2020.

Els contractes de serveis per a l’execució d’operacions de conservació i explotació en la Xarxa de Carreteres de l’Estat tenen l’objectiu de realitzar els treballs de serveis de comunicacions, serveis de vigilància, atenció a accidents, manteniment dels elements de la carretera, manteniment sistemàtic de les instal·lacions de subministrament d’energia elèctrica, enllumenat, senyalització variable i semaforització.

A més, s’inclouen les tasques d’establiment d’inventaris i reconeixements d’estat, agenda d’informació d’estat i funcionament de la carretera, programació, coordinació, seguiment i informació de l’execució dels treballs, actuacions de suport a l’explotació, estudis d’accidentalitat i informes de seguretat viària.

Així mateix, es realitzaran els treballs de desbrossament, fresats i reposició de el ferm, neteja de cunetes, i en general, totes les tasques de conservació ordinària de les vies al seu càrrec.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.