Primera derrota d’aquesta temporada davant l’afició de l’Handbol Amposta-Lagrama i de forma clara i contundent davant el líder de la categoria, el Balonmano Morevedre que va superar a les ampostines per 21 a 38.

Les valencianes encara no han deixat escapar cap punt en les vuit jornades disputades, i es confirmen com un dels rivals a tenir en compte aquesta temporada per optar a les fases d’ascens a Divisió d’Honor, categoria que va perdre l’anterior campanya.

Des d’un bon principi es va reflectir l’encert en atac de les visitants que van aconseguir un parcial clarament favorable de 9 a 22 al descans. Les ràpides transcisions de les jugadores de la capital del Túria van ser desequilibrants, davant el desencert ofensiu local. Degut a la gran diferiència existent al marcador, van sortir a la represa un xic destensionades, factor que van saber aprofitar les jugadores de Sasa Jovic per apropar-se tímidament al tanteig. A mesura que avançava la segona meitat, però, van tornar a agafar el ritme del partit i completant el marcador definitiu amb 17 gols de marge.

Toca passar pàgina d’aquesta ensopegada i intentar trencar la ratxa desfavorable de tres derrotes consecutives, en la visita de dissabte a la pista de l’Agustinos Alacant. És una bona oportunitat per revertir aquesta dinàmica negativa medint-se al vigent coer del grup, que tanca la classificació amb només dos punts i que acumula quatre derrotes consecutives. Un partit que es disputarà a partir de les 18.30 hores de la tarda i on s’espera recuperar per aquest compromís a jugadores importants per a l’equip ampostí com són Georgina Vila i Jèssica Bertomeu.