El proper mes de novembre, entre els dies 8 i 10, Ignasi Blanch estarà a Berlín, per a celebrar els 30 anys de la caiguda del Mur i també els del seu mural “PARLO d’AMOR” sobre el mur i dintre del projecte internacional EAST SIDE GALLERY.

Blanch estarà present enfront del seu mural “PARLO d’AMOR” i es retrobarà, 30 anys després, amb els companys artistes de l’EAST SIDE GALLERY.

Ignasi Blanch és l’únic representant de Catalunya i l’estat Espanyol en el projecte internacional EAST SIDE GALLERY.

“PARLO d’AMOR” és una pintura en tons grisos, ocres i negre, representant tres rostres que reflecteixen el sentiment particular de l’artista respecte a l’amor, i la seva experiència viscuda durant un període llarg i profitós en la ciutat de Berlín. Una imatge vinculada amb el seu treball en impressió litogràfica que Blanch estava realitzant a la ciutat.

La seva pintura, de’3 5 x 5 metres, pot visitar-se també a la ciutat on va néixer, Roquetes (Baix Ebre), on, gràcies a la col·laboració del Consolat General d’Alemanya, la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de la ciutat, es va reproduir, a escala real, el tros de mur amb el motiu de Blanch.

El pintor Kani Alavi segueix presidint el col·lectiu d’artistes i és el coordinador de tots els actes que en motiu del 30è aniversari se celebraran en la ciutat de Berlín. l’East Side Gallery és una iniciativa que des de fa 30 anys també forma part de la renovació del barri de Friedrichshain i de la zona entre l’Ostbahnhof i l’Oberbaumbrücke, lloc de gran atracció turística en aquests moments.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.