Aquest matí s’ha produït un accident a la N-340 a l’altura de l’Aldea, on un camioner ha resultat ferit menys greu en una sortida de la via. Els fets s’han produït al punt quilomètric 1086 en sentit sud i ha quedat tallada en principi en els dos sentits de la marxa. Els serveis d’emergència han rebut l’avís quan faltaven deu minuts per a les onze del matí.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat dotacions dels Bombers de la Generalitat, efectius dels Mossos d’Esquadra i ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques. El camió ha quedat bolcat, obstruint part de la calçada. Els Mossos han hagut de donar pas alternatiu, fet que ha provocat retencions d’almenys un quilòmetre, en els dos sentits de la marxa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.