Aquest dijous 31 d’octubre, a les 21.30 hores, Canal Terres de l’Ebre emet una nova entrega de L’Estret de Magallanes. En aquesta ocasió el programa es trasllada a Deltebre i Móra la Nova per viure el passatge del terror i per preservar la castanyada. Serà presentat per Lluïsa Bertomeu i Amado Cebolla.

El programa arrancarà des d’un espai molt emblemàtic de Deltebre que durant els dies previs a Tot Sants es converteix en un dels passatges del terror més transcorreguts de l’Ebre. L’organitza l’Associació de Joves Les Marfantes que també seran els protagonistes de L’Estret de Magallanes a través d’entrevistes que s’aniran fent durant la primera part del programa.

La segona part del programa transcorre, en gran part, a Móra la Nova, al parc infantil 26 d’Octubre on Mari Carmen Rios explica el conte de La Castanyera caracteritzada per l’ocasió.

El programa es remetrà durant el dia 1, 2 i 3 de novembre a Canal Terres de l’Ebre als horaris habituals de l’Estret de Magallanes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.