La regidora d’ERC de Deltebre, Vanesa Callau, repetirà com a candidata suplent al Senat a les llistes d’ERC per la circunscripció de Tarragona a les eleccions generals que se celebraran el 10 de novembre. La candidtura al Senat dels republicans està encapçalada pel senador Miquel Aubà de Gandesa.

Pel que fa a la llista al Congrès, encapçalada a Tarragona per Jordi Salvador i repetirà com a candidat ebrenca Norma Pujol, de Flix, que anirà de número 2. La resta de representants ebrencs a la llista són  Irina Gómez del Jovent Republicà; Eladi Galbe, alcalde de Tivenys; Anna Vidiella, regidora de Benifallet; Joan Bertomeu, regidor de Sant Jaume d’Enveja; Maite Bel, regidora de Santa Bàrbara; Joan Salvador Balagué de Sant Jaume d’Enveja i Conxita Pujol, l’alcaldessa de Ginestar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.