L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha estat nomenada aquest divendres presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Aquest nomenament s’ha fet un cop la política tortosina ha pres possessió del càrrec de diputada provincial en substitució de l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, que va renunciar a l’acta de diputat un cop va ser elegit president de l’Associació de Municipis de Catalunya. Roigé també ocuparà la vicepresidència segona de la Diputació.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona gestiona les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l’Ebre, i té enguany un pressupost de 7.625.000 euros. Actualment lidera el projecte PECT Turisme en Família, que engloba diferents subprojectes a desenvolupar en tot l’àmbit territorial de la demarcació encaminats a donar suport tecnològic i potenciar la competitivitat del teixit turístic, tant de platja com d’interior.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.