L’assemblea del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Ebre ha elegit avui la deltebrenca i membre del nostre equip Hermínia Bo com a delegada. Aquest òrgan de participació ciutadana, integrat per un total de vint-i-tres associacions o entitats, s’ha constituït avui en un acte que ha tingut lloc al saló de plens del Consell Comarcal del Baix Ebre i que ha estat presidit pel president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura i la consellera comarcal de Serveis Socials, i regidora republicana a Deltebre Laura Fabra.

Hermínia Bo ha manifestat que treballarà per programar més activitats per la gent gran als casals i perquè hi hagi més interrelació entre les diferents entitats del Baix Ebre, així com per recuperar la trobada anual de la gent gran. “Estic molt activa i tinc ganes de treballar per la gent gran”, ha dit Bo.

Per la seua banda, la consellera comarcal de Serveis Socials, Laura Fabra, ha avançat que el pròxim 23 de novembre tindrà lloc la Trobada de la Gent Gran del Baix Ebre i que la previsió és celebrar, com a mínim, una trobada anual.

D’aquesta manera, dos dels consells consultius més actius del Consell Comarcal del Baix Ebre, el de Dones i el de la Gent Gran els ocuparan dos deltebrenques.