Tercera jornada i tercera derrota consecutiva del Volei Roquetes per zero sets a tres enfront del Sant Martí. Tot i això, van lluitar i van mantenir opcions en un duel on els dos primers parcials es van decantar amb parcials més favorables als barcelonins, on es mostraven més encertats en la rematada i el joc col·lectiu. A mesura que va avançar el partit, els roquetencs se sentien més còmodes en el seu joc i prop van estar d’esgarrapar el tercer set, però va tornar a caure per un ajustat 24 a 26 de part visitant i sentenciant el duel.

Està costant més del compte aclimatar-se a la categoria de Primera Nacional que estrenen històricament enguany, tot i que de mica en mica estan tenint bones sensacions que han de mirar de confirmar a la pista del penúltim classificat, la setmana vinent. Tot i estar últims classificats, els roquetencs miraran d’esgarrapar el triomf per mirar de sortir de la part baixa en un partit que arrancarà a partir de dos quarts del migdia de diumenge.

De la resta de la jornada destaca la victòria a domicili del juvenil masculí a la pista del Volei Barberà per un set a tres, mentre els partits que havien de disputar el juvenil, el cadet i l’infantil femení, van quedar ajornats.

En la propera jornada tots els equips del volei roquetenc juguen fora: el juvenil masculí dissabte a partir de tres quarts de dotze del migdia a la pista de la Torre de Claramunt; el juvenil femení jugarà dissabte a Alpicat a partir de tres quarts de set de la tarda, mentre a les cinc ho farà el cadet femení. D’altra banda l’infantil femení es desplaça a Salou per enfrontar-se a l’AEE Elisabeth a partir de les quatre de la tarda.