Ulldecona s’ha sumat amb diverses iniciatives a la commemoració del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, que es va celebrar el dissabte dia 19 d’octubre, amb el lema “Ulldecona es vesteix de rosa”.

Per una banda, més d’una vintena d’establiments diversos han decorat els aparadors amb globus i altres motius de color rosa per tal de visualitzar la lluita contra el càncer. El Centre Obert Lúdik i la Biblioteca Popular han organitzat activitats amb els seus respectius usuaris i, aquest darrer equipament, ha posat el rosa en el seu enllumenat exterior. També la Fira de Sant Lluc tindrà un racó de photocall en tons rosa per tal que els visitants puguin participar de la campanya a les xarxes socials amb fotografies.

Finalment, dissabte al matí, va tenir lloc la I Caminada Solidària contra el càncer, organitzada per la secció local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, amb la col·laboració de SudActiu i l’Ajuntament d’Ulldecona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.