L’onada de reaccions i mobilitzacions per la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem contra els líders independentistes protagonitza la portada i la secció de Primera Plana de l’edició en paper número 907 del Setmanari L’EBRE. El titular i la imatge de portada fan referència a este “clam contra la sentència” que ha recorregut carrers, carreteres i plenaris de les instucions locals, sense generar en cap cas a les Terres de l’Ebre els aldarulls que sí que s’han produït en altres llocs del país.

La portada en paper també es remet a l’especial de 12 pàgines sobre salut que oferix el setmanari este divendres i la incertesa generada per l’entrada en vigor dels nous aranzels decretats per Donald Trump als Estats Units i que poden afectar la facturació dels cellers de la Terra Alta que hi exporten vi.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.