Tres de tres. Nova victòria del sènior masculí del Cantaires Tortosa en el seu desplaçament a la pista de la Sénia on els tortosins s’imposaven per nou punts de diferiència amb el 64 a 73 final.

Els de Clàudio César Prieto però va haver de remuntar de nou, després d’un inici de partit dubitatiu on els del Montsià adquirien deu punts d’avantatge. Un parcial de 6 a 25 al segon quart de la confrontació li permetia marxar als vestidors amb clar avantatge a l’electrònic. A la sortida dels vestidors, reacció senienca donava emoció de cara a un darrer quart on els tortosins van estar més encertats en atac per acabar resolent el derbi territorial de part seva.

De la resta del grup destacar la derrota contundent del Móra d’Ebre a la pista de l’Àguiles on caia de quaranta punts de diferiència, amb el 84-44 final, mentre l’Ametlla de Mar ajornava el seu compromís al camp del Constantí. D’altra banda al grup segon de territorial victòries del Rapitenc davant el Calafell (86-85) i de l’Amposta davant el Sant Pere i Sant Pau (72-55), mentre l’Alcanar era derrotat a casa per 52 a 71 davant l’Arboç.

En la propera jornada, la quarta del campionat, nou compromís de rivalitat comarcal per al Cantaires Tortosa rebent a l’Ametlla de Mar a partir de les set de la tarda de diumenge al pavelló del Temple, mentre el Móra d’Ebre rep a casa la visita del Sant Pere i Sant Pau a partir de dos quarts de vuit del vespre de dissabte i la Sénia visita al Coma-ruga a les quatre de la tarda de diumenge. En l’altre grup tots tres partits es juguen diumenge: a les 12.15 l’Alcanar visita la pista del Sant Pere i Sant Pau, a les 17:30 l’Amposta es desplaça a Calafell, mentre el colíder Rapitenc visita el pavelló de la Salle de Tarragona a partir de les 18 hores de la tarda.