El 75,41 per cent de l’alumnat de secundària de les Terres de l’Ebre ha seguit aquest dimecres la vaga convocada pel Sindicat d’Estudiants, segons dades facilitades pel Departament d’Educació de la Generalitat. La de l’Ebre ha estat la demarcació catalana amb la participació més alta. L’han seguida les Comarques Centrals, amb un 39,40%, i del Vallès Occidental, amb el 31,15%. El Sindicat d’Estudiants ha convocat una aturada de les classes de 72 hores per protesta contra la sentència del Tribunal Suprem, mentre que el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) se suma a les aturades a partir d’aquest dijous.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.