L’Ajuntament de Deltebre celebrarà aquest dijous el Dia Internacional de la Dona Rural amb una taula d’experiències integrada per quatre dones que han deixat o bé estan deixant la seva empremta en aquest sector. 

La regidora de Foment Cultural, Igualtat i Gènere, Anna Giménez, ha explicat que “amb aquest acte, des del govern municipal volem posar en valor el paper de les dones amb el desenvolupament social, econòmic i cultural de la nostra població”

La taula d’experiències es realitzarà a les 19.30 hores a la Biblioteca Delta de l’Ebre i comptarà amb la participació de Susanna Castells, actual gerent de Semillas Certificadas Castells i d’Eco Castells; Marcel·la Otamendi, representant i fundadora de l’Associació de Dones Rurals, Pageses i Ramaderes de Catalunya; Pepita Pagà, qui ha treballat tota la seva vida en finques particulars com Bombita i Illa de Mar; i, finalment, Mercedes Pujol, que de ben petita ja va començar a treballar al camp. 

La taula estarà moderada per Serafina Pagà i també comptarà amb la participació de la cantautora Sílvia Ampolla.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.