Degut a la situació generada arreu de Catalunya després de fer-se pública la sentència del Tribunal Suprem, l’Ajuntament de Flix i diverses entitats de la població han decidit suspendre i ajornar algunes de les activitats programades per a aquest cap de setmana, que són les següents:

Actes en suport de La Marató de TV3, que s’havien de realitzar dissabte 19 d’octubre, a la tarda.
II Cursa de Muntanya de la Punta de l’Home, que havia de tindre lloc diumenge 20 d’octubre al matí.
Excursió per visitar les pintures rupestres del Cogul i la fortalesa dels Vilars d’Arbeca, activitats dintre les XI Jornades de Patrimoni Històric que havia de realitzar-se diumenge 20 d’octubre al matí.

Tanmateix s’avisa que més endavant s’informarà de la nova data de programació d’aquestes activitats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.