L’aeroport del Prat ha cancel·lat per ara cinc vols, segons s’indica a les pantalles informatives que hi ha a la terminal 1, enmig de la protesta per la sentència de l’1-O.

Els avions havien de sortir de Barcelona amb destinació Madrid, Santander, Menorca, Eivissa i París. Segons ha pogut saber l’ACN, el personal d’atenció al client de les diverses companyies aèries recomana als passatgers afectats que no surtin de la zona d’embarcament i que esperin dues hores per veure com evoluciona la situació. A més, hi ha diversos vols que pateixen retards. Amb tot, fonts d’AENA ho desvinculen de la protesta de Tsunami Democràtic i ho atribueixen a l’operativa de les companyies.

D’altra banda, dins la zona d’embarcament la situació és de normalitat. Segons ha pogut observar l’ACN, el ritme és l’habitual entre passatgers i membres de la tripulació que fan cua per agafar un vol i turistes que arriben i recullen l’equipatge. | ACN

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.