La Fundació Catalunya La Pedrera i el parc natural del Delta de l’Ebre organitzen dissabte, 19 d’octubre, una activitat de voluntariat per netejar de plàstics i altra brossa les antigues salines de Sant Antoni, uns aiguamolls litorals situats a tocar de la badia dels Alfacs i la llacuna de la Tancada, a l’entorn de MonNatura Delta de l’Ebre.

Recentment, aquest espai natural ha estat restaurat a través del projecte europeu LIFE Delta Lagoon. Les salines de Sant Antoni, que es trobaven força alterades per l’activitat humana, són ara un lloc de descans, alimentació i nidificació d’ocells tan emblemàtics com el flamenc, l’àguila pescadora, el xatrac gros i la gavina corsa, entre d’altres. La Fundació, a més, ha aprofitat els edificis existents propers a l’espai per a crear un centre d’interpretació del Delta: MonNatura Delta de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.