Amposta ha viscut un diumenge molt musical i nostàlgic. La Fira del Disc ha portat vinils als melòmans i als amants de la música en este format, que ara està de moda. Per tercer any, l’exterior de l’Oficina de Turisme va acollir l’espai d’exposició, música punxada en directe i intercanvi de discos i vinils.

Els amants dels vinils han tingut una cita a la tercera Fira del Disc per intercanviar discos, tot amb l’ambientació de música punxada com es feia abans, a més de disposar d’un espai d’exposició.

Esta fira del disc de les Terres de l’Ebre pretén reivindicar la històrica musical representada en un format encara vigent en un món cada vegada més digital. El vinil és el símbol de la memòria musical que ha marcat a diverses generacions.

Algunes de les activitats que es van viure durant la jornada van ser la presentació del llibre “En el infierno también escuchan rock” de Miguel Alférez, bateria del grup Decibelios, i el 10é aniversari de la Revival Mod 1974-1988 amb Robert Abella, que va marcar un abans i un després a Amposta.

👤 Ajudant de redacció a L’Ebre Notícies, l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre. Faig connexions al Notícies en Xarxa i el magazín Ben Trobats (ambdós de La Xarxa de Comunicació Local).
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.