Flix és el municipi amb més renda per càpita de les Terres de l’Ebre amb 30.491 euros, segons l’estadística de declarants de l’IRPF per municipis de 2017 que ha publicat aquest dimarts l’Agència Tributària i que recull les dades de renda mitjana declarada per localitats de més de 1.000 habitants.

A les Terres de l’Ebre, els cinc municipis amb més renda per càpita pertanyen tots a la comarca de la Ribera d’Ebre i són, a part de Flix, Ascó, Mora d’Ebre, Riba-roja d’Ebre i Mora la Nova. La sisena posició l’ocupa l’Ampolla i la setena, Tortosa, amb una renda per càpita de 23.974 euros. La localitat que encapçala la comarca del Montsià és Sant Carles de la Ràpita, que ocupa la novena posició amb 22.406 euros, mentre que Amposta se situa en una tretzena posició amb 21.440 euros. La capital de la Terra Alta, Gandesa es troba immediatament abans d’Amposta amb 21.491 euros.

El llistat el tanquen els municipis d’Horta de Sant Joan (18.490 euros), el Perelló (18.490 euros) i Batea (16.206 euros).