La plataforma Aturem la Llei Aragonès s’ha constituït a les Terres de l’Ebre per oposar-se a l’aprovació de la futura Llei de Contractes de Serveis a les Persones. El Govern de la Generalitat tramita actualment aquesta legislació amb l’objectiu que les empreses del Tercer Sector concorrin amb “igualtat de condicions” a la contractació pública.

Aquesta plataforma, que s’ha presentat en societat a Tortosa, assegura que “el que de veritat es vol fer amb la posada en d’aquesta llei és externalitzar tots aquests sectors, obrint de bat a bat la porta d’entrada a les empreses privades per tal que fiquin les seves mans en els serveis públics que s’ocupen de les persones”. Així mateix, assegura que “l’externalització i la privatització, comportarà una disminució dràstica dels drets laborals de mestres, sanitàries i treballadores socials”.

plataforma Aturem la Llei Aragonès vol esdevenir “un espai de trobada de tota la gent que creu en allò públic, de totes les persones que entenem que els serveis més bàsics que ens afecten han d’estar sota el paraigua de les institucions i no de les empreses”, han indicat els seus promotors.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.