Victòria merescuda del sénior femení de l’Amposta-Lagrama al Vallès Oriental, a la pista del sempre difícil conjunt de La Roca, que suma així la primera victòria de la temporada.

Un conjunt ampostí que sempre ha estat posat dins del partit, anant per davant al marcador gairebé tot el matx. Bones sensacions ja a la primera meitat, on la màxima diferència ha estat al minut 18 de partit, on l’equip ampostí feia pujar al marcador el 7-10. Arribant al descans amb una ajustada diferència de 12 a 13, amb inferioritat numèrica per exclusió de Marina Gasca.

A la represa, el conjunt d’Aleksandar Sasa Jovic ha patit uns minuts a causa del canvi de la defensa de les locals. A partir d’aquí s’ha ofert la millor versió de la competició, on a l’equador de la segona meitat s’obria una escletxa de tres gols 18-21, que s’ha mantingut fins al final de l’encontre amb gols alternatius a les dues porteries.

Cal destacar el dia d’avui a tot el conjunt, però en especial a Gemma Gàlvez, que amb 12 gols anotats hi ha estat la líder de l’equip, i a les intervencions decisives a la porteria de Marta Gàlvez en moments claus.

Dissabte vinent buscaran sumar el primer triomf davant l’afició enfront l’Handbol Sant Quirze. Serà a partir de les 19 hores de dissabte.