En el marc del dia de la vaga mundial pel clima, l’Ajuntament de Deltebre ha anunciat la proposta d’instal·lació de diferents punts de càrrega per a vehicles elèctrics que es projectaran al pressupost municipal del proper exercici. Al mateix temps, les ordenances fiscals preveuran una bonificació del 100% als vehicles elèctrics i es mantindrà la bonificació del 50% als vehicles híbrids.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “des dels municipis hem de facilitar, en el marc de les nostres competències, totes aquelles actuacions que ens permetin avançar en la reducció dels efectes del canvi climàtic”. En aquest sentit, Soler ha detallat que aquestes només són algunes de les mesures que s’aniran aplicant al llarg de tot el mandat.

Canvi d’enllumenat a LED

Una de les altres actuacions previstes per a la millora de l’eficiència energètica és la substitució a LED de l’enllumenat de la pròpia seu de l’Ajuntament de Deltebre.

També, per al proper any, es preveu que es continuí la renovació progressiva de l’enllumenat públic a LED en diferents carrers del municipi.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.