El Servei de Cardiologia de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta organitza aquest divendres al Parador de Turisme Castell de la Suda el I Seminari de Cardiologia de les Terres de l’Ebre amb l’assistència d’un centenar de professionals.

Es tracta d’una jornada d’actualització en el diagnòstic i el tractament de la insuficiència cardíaca, que té el suport de la Societat Catalana de Cardiologia i la Federació Espanyola d’Empreses de Tecnologia Sanitària.

Una vintena d’experts en cardiologia d’hospitals de Tortosa, Tarragona, Girona i Lleida participaran com a ponents per exposar les darreres novetats cardiològiques.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.