El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat invertirà 800.000 euros en la substitució de l’actual cruïlla semafòrica de la carretera C-12, a l’accés al nucli de Jesús, per una rotonda i un vial paral·lel d’un quilòmetre, aproximadament. Aquest nou vial permetrà comunicar les finques pròximes a la carretera i millorar-ne la seguretat, atès que ara l’accés és directe.
L’execució d’aquest projecte, que s’iniciarà en breu, ha estat presentat a l’EMD de Jesús. L’obra també millorarà el sifó del canal de la Dreta de l’Ebre per evitar problemes d’inundabilitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.