Font: Setmanari l’Ebre

Redacció: E.A.

Com la primera prova celebrada al Mas de Barberans, la segona cita del Campionat Provincial de Tarragona -Terres de l’Ebre de Mototerra, va representar un èxit de participació de pilots catalans i valencians, i presència d’aficionats.

Les carreres disputades a Jesús i amb molt bona organització per part del Moto Club Tortosa, van representar l’estrena del primer Memorial Jordi Rovira, que va tenir com a escenari una zona al costat de les instal·lacions esportives de JesúsSport.

També com al Mas de Barberans, Lluís Sanz (MC Amposta), va aconseguir la victòria en la categoria Open, amb segona i tercera plaça per a Aitor Ferrandis (Lozano MX Center), i Àlex Puey (SIP Sport). En 85cc., També va repetir victòria Aleix Saumell (MEC Alcanar), mentre en 65, el triomf va ser per a Vicente Galarza (CM Andreu 28), en 50 va vèncer Lucas Romero (MC 3 Taurons) i en clàssiques, Amos Teixidó (MC Segre).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.