El conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local, Francesc Pena, ha destacat el periodisme que es fa actualment a les Terres de l’Ebre en el transcurs d’una entrevista al nou programa de Canal Terres de l’Ebre ‘L’Estret de Magallanes’, que s’ha estrenat amb motiu de la nova temporada.

La Xarxa Audiovisual Local, coneguda popularment com la Xarxa, és una societat creada per la Diputació de Barcelona que coprodueix continguts de televisió i de ràdio amb prop de 300 mitjans de comunicació local de Catalunya.
Francesc Pena ha remarcat que alguns professionals fins i tot haurien pogut arribar a TV3 si no fos per la crisi de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Precisament, el conseller delegat de la Xarxa ha participat al programa al costat de la senienca Clara Tena, directora del programa Ben Trobats, un magazine matinal que s’emet per tot Catalunya i que ara comença la cinquena temporada.
El màxim responsable de la Xarxa també ha tingut paraules de suport per al Canal Terres de l’Ebre. “Teniu una gran televisió, cuideu-la i mimeu-la, perquè de les 38 televisions locals que hi ha a Catalunya el Canal Terres de l’Ebre és una passada”, ha afirmat.