Nou ensurt al poble d’Ulldecona, quan la teulada del número 23 del carrer Migdia s’ha ensorrat parcialment, afectant la planta superior de l’immoble durant la matinada d’aquest dissabte.

L’avís s’ha donat a les 1.41 hores i els Bombers de la Generalitat han acudit ràpidament, sense haver de lamentar ferits. L’esfondrament també ha provocat danys a la paret orientada al carreró de Roquefort. Casualment fa tres dies ja es va enfonsar el sostre d’una altra casa al carrer Murada de Baix d’aquesta població del Montsià.

La trucada d’alerta ha mobilitzat a dotacions dels Mossos d’Esquadra, Policia Local, Sistema d’Emergències Mèdiques i els Bombers de la Generalitat de Catalunya.

L’habitatge esfondrat, de dues plantes i uns 200 metres quadrats, ha quedat abalisat, a l’espera de les primeres inspeccions per part dels tècnics municipals. Malgrat que en el moment dels fets a l’immoble no hi havia ningú, els Bombers no han pogut confirmar que estigués deshabitat.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.