El CB Cantaires de Tortosa organitza per primera vegada un Torneig Triangular de Pretemporada que es disputarà aquest proper dissabte 14 de setembre al Pavelló del Temple.

En aquest triangular de bàsquet hi participaran un total de 23 equips i es disputaran 22 partits durant tota la jornada. A banda del club tortosí, que aporta 8 equips des de mini a sénior, també hi participen el Benicarló amb 7 equips des d’infantil a sénior; el Rapitenc amb 5 equips de les mateixes categories i l’Amposta amb el seu mini masculí.

Es tracta d’un torneig amistós que vol servir de preparació dels equips de cara a l’inici de la competició oficial en les diferents categories, previst per al darrer cap de setmana de setemble. El director tècnic del CB Cantaires, Javi Hernández, destaca que “l’objectiu és poder jugar amistosos de pretemporada amb equips de la zona, que no és fàcil per la nostra ubicació, i convertir la jornada en una festa del bàsquet al territori‘.

Els partits s’iniciaran a les 9,30h del matí i finalitzaran a les 20,30h amb l’últim enfrontament entre els equips sénior masculí del CB Cantaires i el Benicarló B. S’habilitaran tres pistes al pavelló del Temple on s’hi disputaran partits simultanis de les categories inferiors, des de mini a cadet. Els equips júnior i sénior jugaran els seus enfrontaments a pista sencera.

Del CB Cantaires competiran pràcticament tots els equips de l’entitat, un total de 8 . Concretament el Mini; en categoria infantil masculí el CB Cantaires-Tortosa Marbres Peris i el CB Cantaires B; en infantil femení el CB Cantaires-Tortosa Ferrymas; en cadet masculí el CB Cantaires-Tortosa Aislantes de Madera; en cadet femení el CB Cantaires-Tortosa Cuina Gestió; en júnior masculí el CB Cantaires-Tortosa Davima; i en sénior masculí el CB Cantaires Tortosa Cool Haus Habitat.

El triangular té com a objectiu esdevenir una jornada de germanor entre els jugadors, tècnics, directius i familiars dels diferents clubs de bàsquet del territori. És per aquest motiu que el CB Cantaires Tortosa oferirà, durant tota la jornada, servei de barra amb graellada de carn i entrepans calents, per tal que jugadors i familiars puguin quedar-se a dinar.

Redacció: F.T.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.