L’11a edició de la cursa Duextrem Amposta torna aquest diumenge 15 de setembre. Organitzada pel club BTT Montbike, la cursa de muntanya comptarà amb diferents modalitats de recorregut de trail i marxa per la zona Nord-oest de la serra del Montsià. Les inscripcions estan obertes fns al 13 de setembre.

Amb sortida i arribada a la fnca de Temps de Terra, a 4 km d’Amposta, les carreres són una barreja de terreny tècnic i ràpid, pujades exigents, baixades ràpides i algun pla; tot passant per paratges típics de les muntanyes mediterrànies amb elements característics com les fonts, els boscos de carrasques o les construccions de pedra seca. A més, la cursa ofereix als participants unes vistes privilegiades de la silueta del Delta de l’Ebre, de la plana del Montsià i del massís dels Ports.

Aquesta edició, els recorreguts del Duextrem, tots puntuables al Circuit de les Terres de l’Ebre, son els següents: Cursa Clàssica (21 km i +1.350 m); Cursa Júnior (15,7 km i +1.070 m); Cursa Exprés (15,7 km i +1.070 m); Cursa Cadet (10,7 km i +685 m); i Marxa popular (10,7 km i +685 m).

Redacció: F.T.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.