Fins a 50 alumnes de primer d’ESO han començat aquest dijous 12 de setembre les classes al centre Agustí Barberà, que des d’aquest curs 2019-2020 passa a ser un Institut-Escola, amb dues línies de primer d’ESO. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, i la regidora d’Educació, Núria Marco, han acompanyat a la directora de Serveis Territorials d’Ensenyament, Montse Perelló, en l’estrena del nou curs a totes les Terres de l’Ebre, que enguany s’ha fet des del centre ampostí. I és que aquesta és la principal novetat del curs escolar no només a la capital de Montsià, sinó també al conjunt del territori.

Més enllà d’aquesta novetat, a Amposta el curs escolar ha començat amb normalitat per als prop de 6.900 alumnes de llars d’infants, escoles i instituts. D’aquests, 184 s’han estrenat a l’educació infantil, a P3; mentre que 298 ho han fet a secundària, a 1r d’ESO. 138, per la seua banda, han començat a primer de Batxillerat.

Pel que fa als centres municipals, 168 infants acudiran enguany a les dues llars municipals (86 a la Sequieta i 82 a la Gruneta), mentre que 73 seguiran els seus estudis a algun dels cicles de grau mitjà i de grau superior de l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta (ESARDI).

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.