El jugador d’Ulldecona Aleix Garcia, que va jugar cedit al CF Girona a la primera divisió espanyola, afronta una nova cessió del Manchester City amb l’aventura belga, després de la cessió al Royal Excelsior Mouscron, de la Primera Divisió de Bèlgica.

El migcampista faldut als seus 22 anys, va començar la pretemporada amb el club citizen a les ordres de Pep Guardiola. El primer partit oficial de lliga, ho va disputar amb el filial, i finalment la junta directiva d’acord amb el cos tècnic, han decidit la seva cessió a l’equip belga, que disputades sis jornades ocupa la quarta posició amb 11 punts, els mateixos que el Bruixes i KV Mechelen, que ocupen la segona i tercera plaça, a un punt del líder l’Standard de Lieja.

En les dues últimes temporades, Garcia va estar cedit al conjunt gironí, i en la passada va disputar 34 partits oficials entre Lliga i Copa, 13 més que l’anterior.

Redacció: F.T.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.