La Ràpita ha sigut un dels primers municipis de l’Ebre en dur a terme la festa de la sega. Una jornada que va organitzar la Fundació Plegadis i que, més enllà d’ensenyar com es recollia l’arròs anys enrere, va donar a conèixer la tasca mediambiental i els projectes entorn la fauna i flora del Delta que realitzen durant l’any. De fet, a l’Aula Natura du a terme diversos projectes científics com l’anellament d’ocells, l’estudi de les tortugues d’aigua o l’estudi dels invertebrats que hi habiten. Enguany han encetat el projecte Noctua que rehabilita i cuida els búhos que estan ferits i no poden tornar al seu medi natural.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.