Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir el passat dia 3 de setembre un home 23 anys, nacionalitat albanesa i veí del Pinell de Brai (Terra Alta) com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

El mateix dia els agents havien localitzat una plantació de marihuana en una zona boscosa de la localitat del Pinell de Brai, la qual estava composada per unes 2.800 plantes distribuïdes en diversos bancals ubicats en llocs de difícil accés.

Els policies van decomissar les plantes, la majoria de les quals tenien una alçada d’entre 1,50 i 2 metres, i van detenir la persona encarregada del seu cultiu.

Mentrestant, continua oberta la investigació per poder localitzar altres persones relacionades amb aquest fet delictiu.

El detingut va ser posat a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Gandesa el passat 5 de setembre, i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.