L’Associació Esportiva Jordi Pitarque organitza un any més el Torneig Jordi Pitarque Ceprià, que tindrà lloc al camp de futbol de l’Ampolla. La fase prèvia se celebrarà aquest dissabte, 7 de setembre, i el dia 14 del mateix mes serà la fase classificatòria i el dia 15 es disputarà la fase final.

En total hi ha previst que en aquesta novena edició participin un total de 38 equips, molts provinents de les Terres de l’Ebre, també de les províncies de Tarragona i Castelló, així com equips destacats com Vila-real, Nàstic, Reus, Espanyol, Damm, Girona, Saragossa, Llevant, Barça, Alboraya, Cornellà i València, entre d’altres.

Redacció: P. P

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.