L’Escola Municipal de Teatre de Tortosa ha obert el seu procés de matriculació. El seu pla d’estudis inclou teatre de text però també musical, claqué i enguany estrena un curs específic de commedia dell’arte, el teatre renaixentista per excel·lència. Les inscripcions es realitzen fins al 30 de setembre amb inici de classes l’1 d’octubre.

Des de la seua creació, té molt èxit el curs de claqué, que també compta amb nivells segons les franges d’edat d’iniciació, principiant i mig. Enguany, a més, s’incorpora a la formació teatral un curs de commedia dell’arte, un tipus d’espectacle improvisat de carrer especialment popular al renaixement, a més de cursos monogràfics i masterclass.

Des de l’inici de l’Escola de Teatre, esta s’ha involucrat en els projectes de Tortosa i participa activament a la cavalcada de reis, a la Festa del Renaixement i en projectes propis com el grup de teatre Lo TAT i les Superheroïnes.

Les inscripcions es realitzen fins al 30 de setembre amb inici de classes l’1 d’octubre. Pots veure l’entrevista completa a Marga Julià, directora de l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa, a Canal Terres de l’Ebre.

Informa: Víctor Montecino

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.