L’oferta formativa de l’Escola d’Art de Tortosa s’amplia este curs. El centre impartirà, a partir del 18 de setembre, més d’una vintena de tallers monogràfics i cursos especialitzats d’art, cultura i conservació, a més del Cicle Superior de Modelisme i matriceria ceràmica, impulsat enguany conjuntament amb l’Institut de l’Ebre. Hem assistit a la jornada de portes obertes per conéixer una mica més els cursos.

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa arrencarà un nou curs el pròxim 18 de setembre i, aprofitant la inauguració d’una exposició ha realitzat dos jornades de portes obertes. L’activitat formativa oferirà més d’una desena de cursos monogràfics de ceràmica, procediments pictòrics i gravat, dibuix per a còmic, iniciació al dibuix artístic i restauració, entre d’altres. A més, el centre estreny,a enguany, un Cicle de Formació de Grau Superior de Modelisme i matriceria ceràmica, únic a Catalunya en esta especialitat. És de titularitat del Departament d’Educació i començarà l’1 d’octubre.

L’escola d’art també ofereix formacions especialitzades i impartides per professionals externs en fotografia, ceràmica, cultura, art, disseny i restauració. La matricula s’inicia el 9 de setembre de les 15.30 fins les 19.30h, tot i que l’escola obre de vuit del matí a vuit de la tarde per informar-se.

L’Escola d’Art a Tortosa, oberta des de l’any 1952, és un centre d’ensenyament però també un espai de dinamització cultural, artística i patrimonial.

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.