L’Institut de Deltebre estrena aquest curs nova direcció amb Anna Bertomeu al capdavant, després de la jubilació de Maria Antònia Sabaté, que ha estat directora del centre els darrers 14 anys. Bertomeu que fa 20 anys que forma part de l’equip directiu com a secretària emprèn ara el repte de dirigir l’Institut, el tercer més gran del Baix Ebre amb una matrícula de més de 650 alumnes d’ESO, batxillerat i cicles formatius i una plantilla de 66 professors. Enguany el centre ha incrementat una línia a primer d’ESO per fer front a l’increment d’alumnat.

Anna Bertomeu és la directora del centre: L’equip directiu que acompanya a la directora Anna Bertomeu està format per Jesús Roé com a secretari, Jordi Segarra i Carme Pallarès com a caps d’estudi i Joana Cid com a coordinadora pedagògica. Bertomeu ha explicat que el seu principal objectiu serà continuar millorant els resultats acadèmics i també implantar noves estratègies per millorar la convivència a l’Institut: Bertomeu ha explicat que els darrers anys s’ha incrementat l’alumnat d’origen immigrant al centre per l’acolliment d’alumnes MENA, menors estrangers no acompanyats. Amb tot Bertomeu ha explicat que fins ara no s’ha registrat cap incidència i s”han adaptat molt bé a centre on s’ha treballat sobretot la immersió lingüística.

Redacció: P. P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.