Un camió de porcs a bolcat aquest dilluns al matí a la carretera C-12, a l’eix de l’Ebre, dins del terme municipal de Ginestar. L’accident s’ha produït a les 6.25 hores a l’altura del punt quilomètric 53. Per causes que encara es desconeixen, el camió ha sortit de la vida i ha bolcat. Malgrat això, no hi ha hagut problemes de circulació en aquest tram.

Alguns dels animals s’han hagut de sacrificar i altres segueixen dins perquè si surten pot ser que caiguin al riu. L’empresa propietària enviarà a lloc un altre camió per poder recollir els porcs que quedin vius.

La retirada del camió amb una grua sembla complicada, però el conductor ha estat traslladat en ambulància a l’Hospital de Móra d’Ebre. Al lloc dels fets s’han desplaçat tres dotacions de Bombers així com patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Redacció: P. P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.