Nou ensurt, que finalment no ha arribat a més per la ràpida intervenció dels Bombers de la Generalitat, a Prat de Compte a la comarca de la Terra Alta. A les 15.46 hores s’ha donat l’avís i s’han activat nou mitjans terrestres i dos aeris del cos de Bombers, al quilòmetre 28,5 de la carretera TP-333.

Els Bombers han treballat per encerclar el perímetre de l’incendi, que afectava una zona de pins. L’han donat per extingit a les 17.26 hores i ha cremat uns 150 metres quadrats.

Redacció: F.T.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.